Rent-a-car za podjetja

Rent-a-car za podjetja

 

Lastna vozila so velika ekonomska in organizacijska obremenitev za podjetja. Zato vam Avant car ponuja učinkovito alternativo - rent-a-car za podjetja.

Z najemom vozila si lahko zagotovite primerno vozilo, ob pravem času, za optimalno ceno in v skladu s svojimi potrebami.

Vozni park Avant car

Naš vozni park

 
 

Zmanjšajte si breme lastnih vozil


Lastna vozila so podjetju vsakodnevni strošek, najeta pa le, kadar so v uporabi. Preprosto jih najamete, le kadar jih potrebujete!

Ob večkratnih ali stalnih najemih podjetje pridobiva vse večje popuste in druge ugodnosti, npr. najem višje kategorije vozila za ceno nižje ali brezplačne dodatne dneve najema.

Še več. Pri najetih vozilih za vzdrževanje, registracijo in zavarovanje poskrbi Avant car, kar stranko razbremeni mnogih operativnih in administrativnih postopkov ter predstavlja velik prihranek časa in denarja.

 

Se soočate z velikimi stroški zaradi izplačila kilometrin?

 

Z najemom vozila lahko opazno prihranite pri stroških izplačila kilometrine zaposlenim in si zagotovite bolj transparentno obvladovanje stroškov.

Izplačilo kilometrine ali rent-a-car? Prepričajte se sami!

Informativni izračun kilometrine

Izračun kilometrine

 
 

Po vaši meri


Zaupanje in zadovoljstvo gradimo z veliko prilagodljivostjo potrebam naših strank. V skladu z vašimi pričakovanji lahko oblikujemo tak program najema vozil, ki bo za vas stroškovno in funkcionalno najprimernejši.

 

Gradite svoj ugled in uživajte prednosti vedno novih vozil


Avant car redno obnavlja svoj vozni park in vanj vključuje najnovejše modele vodilnih svetovnih avtomobilskih proizvajalcev. Vsa vozila ustrezajo najvišjim standardom zagotavljanja varnosti, zanesljivosti in udobja.

 

Vozila za vse potrebe


Potrebujete vozilo za prevoz več oseb ali večjega tovora? Želite vozilo visoke zmogljivosti ali prestižno vozilo za posebna poslovna srečanja?

Avant car vam nudi veliko izbiro vozil vseh kategorij, od osebnih, kombiniranih, dostavnih, terenskih in luksuznih. Med njimi gotovo najdete vozilo tudi za svoje posebne zahteve.

 

Bogata izbira lokacij doma in v tujini

 

Avant car ima svoje poslovalnice v večjih mestih in letališčih po vsej Sloveniji, kjer lahko prevzamete najeto vozilo. Po dogovoru pa vas lahko pridemo iskat na dom ali v pisarno.

Poleg tega vam Avant car lahko uredi rezervacijo vozila v kar 77 državah v tujini. Zato si olajšajte poslovne poti v tujini in rezervirajte vozilo že v Sloveniji.

Poslovalnice Avant car

Kje nas najdete

 
 

Avant car - da dobite še več


Avant car vam poleg najema vozil omogoča še vrsto dodatnih storitev:


Vsem strankam nudimo 24/7 (24 ur na dan, 7 dni v tednu) asistenco na cesti. V primeru okvare, nezgode ali druge nevšečnosti, ob vsakem času - doma ali v tujini - Avant car vas ne pusti na cedilu.

 

Želite rezervirati vozilo ali poizvedeti za ceno najema?


Ste registrirani Avant car-jev poslovni uporabnik?
Uporabite rezervacijski sistem Avant car in izkoristite ugodnosti registriranih uporabnikov.

Še niste registrirani?
Stopite v stik z Avant car-jem in se seznanite s pogoji in prednostmi registriranih Avant car-jevih uporabnikov.