najemi vozilo

najemi vozilo

kraj prevzema:
datum prevzema:
ura prevzema:
kraj vračila:
datum vračila:
ura vračila:
zapri

Pripravljeni

------------------------------------------------------------ na vse! ------------------------------------------------------------

Rent a car Poslovni najem Najem vozila z voznikom Električna mobilnost Multimedija Novice

VIP prevoz

 • KAJ?
 • ZAKAJ?
 • ZAKAJ MI?
 • KAKO?

Kadar potrebujete unikaten prevoz vrhunske kakovosti za protokolarne, konferenčne, svečane, poslovne in pomembne osebne dogodke, je prava rešitev Avant car-jev VIP-prevoz.

Zagotovite si izjemno doživetje razkošja in uglajenosti z luksuznimi vozili Mercedes-Benz in BMW, z našimi izurjenimi profesionalnimi vozniki za volanom in Vam na uslugo.

Ker potrebujete in želite unikaten prevoz visoke kakovosti.

Ker so Vaše poti z drugimi prevoznimi sredstvi zamudne in naporne.

Ker se ne želite obremenjevati s prometnimi nevšečnostmi ali z neugodnimi razmerami na cesti.

Ker ne želite izgubljati časa s čakanjem na letališčih ali na železniških postajah.

Ker se želite izogniti zamudnemu iskanju lokacij in parkirnih prostorov.

Ker želite presenetiti ali razveseliti poslovnega partnerja ali prijatelja.

Ker Vas bomo zaupali v roke našim izurjenim profesionalnim voznikom. Naši vozniki z bogatimi izkušnjami ter aktivnim znanjem tujih jezikov in poslovnega bontona zagotavljajo osebni pristop, najvišjo raven uslug, točnost, vljudnost in pomoč. Z nami boste vselej pravočasno in zanesljivo na cilju.

Ker z najnovejšimi limuzinami visokega razreda v celoti ustrežemo Vašim in zahtevam poslovnih partnerjev – od prihoda na letališče, do namestitve v rezerviranem hotelu pa vse do prevozov na sestanke ali konferenčne lokacije. Z Avant car-jevim VIP prevozom razbremenjeni organizacijskih skrbi in boste pridobili čas, ki ga bo moč koristneje porabiti.

Ker nam dolgoletne izkušnje in razvojna naravnanost omogočajo, da znamo partnerjem ponuditi izvirne rešitve mobilnosti, ki so popolnoma prilagojene njihovim individualnim potrebam. V naši VIP ponudbi tako že najdete prevoze z najboljšo električno limuzino na svetu ta hip – Teslo Model S.

Ker Vas lahko razvajajo posebnosti Avant car-jevih VIP prevozov, kot so denimo osvežilna pijača, dnevni časopisi, gradiva v tujem jeziku, glasba po izboru potnika in še marsikaj.

Zaupajte nam Vaše želje in oblikovali bomo storitev VIP-prevoza po Vaši meri.

 

Osebni prevozi

 • KAJ?
 • ZAKAJ?
 • ZAKAJ MI?
 • KAKO?

Za brezskrben in zanesljiv prevoz ene ali večih oseb v Sloveniji ali v tujini, brez zamud in drugih neprijetnosti se odločite za osebni prevoz pri podjetju Avant car. Prevozi niso krajevno omejeni, zato lahko na ta način potujete tudi na večje razdalje.

Ker želite prevoz višje kakovosti.

Ker so vaše poti z drugimi prevoznimi sredstvi zamudne in naporne.

Ker ne želite izgubljati časa s čakanjem na letališčih, na avtobusnih ali železniških postajah.

Ker se želite izogniti zamudnemu iskanju lokacij in parkirnih prostorov.

Ker se ne želite obremenjevati s prometnimi nevšečnostmi ali z neugodnimi razmerami na cesti.

Ker bodo za Vas poskrbeli izurjeni Avant car-jevi vozniki, ki stremijo k doseganju najvišje ravni storitve.

Ker najdemo rešitev za Vaše raznovrstne potrebe po prevozih med več destinacijami, za izlete, turistične oglede, poslovne poti in za Vaše poslovne partnerje.

Ker boste z nami vselej pravočasno in zanesljivo na cilju.

Ker bo Vaša pot brezskrbna in udobna.

Ker boste z Avant car-jevim osebnim prevozom razbremenjeni organizacijskih skrbi in boste pridobili čas, ki ga bo moč koristneje porabiti.

Zaupajte nam Vaše želje in oblikovali bomo storitev osebnega prevoza po meri Vaših potreb.

Poslovni in svečani prevozi

 • KAJ?
 • ZAKAJ?
 • ZAKAJ MI?
 • KAKO?

Razbremenite se skrbi zahtevne organizacije prevozov na vašem poslovnem dogodku ali pa osebni svečanosti, kot je poroka, maturantski ples, gala večerja, obletnica in druge. Avant car Vam omogoča prestižno vožnjo in Vas na želeni cilj pripelje zanesljivo in varno.

Ker organizacija poslovnih in družabnih srečanj, državniških dogodkov, kongresov ali seminarjev vključuje tudi zahtevno organizacijo prevozov udeležencev na različnih relacijah: od letališča, hotela do konferenčnega centra ali druge destinacije.

Ker se želite prepusiti sproščenemu vzdušju in se razbremenjeni lastnega prevoza pripeljati na slovesni dogodek v posebnem in elegantnem slogu.

Ker bodo za Vas poskrbeli izurjeni Avant car-jevi vozniki, ki stremijo k doseganju najvišje ravni storitve.

Ker boste z nami vselej pravočasno in zanesljivo na cilju.

Ker smo usmerjeni k pripravi individualiziranih prevoznih rešitev, s čimer lahko zagotovimo optimalno podporo pri organizaciji prevozov Vas in Vaših gostov.

Ker glede na potrebe svečanih dogodkov tudi poskrbimo za vozila, okrašena s cvetjem ali z napisi, osvežilno pijačo, glasbo po izboru potnika in še marsikaj.

Ker boste z Avant car-jevim prevozom razbremenjeni organizacijskih skrbi in boste pridobili čas, ki ga bo moč koristneje porabiti.

Zaupajte nam Vaše želje in oblikovali bomo storitev poslovnega in/ali svečanega prevoza po meri Vaših potreb.

Poveži se


  Z uporabo tega obrazca se strinjate da hranimo in uporabimo vaše podatke za namene obdelave tega sporočila.