najemi vozilo

najemi vozilo

kraj prevzema:
datum prevzema:
ura prevzema:
kraj vračila:
datum vračila:
ura vračila:
zapri

o-nas-naslov

Avant car je uveljavljen mednarodni ponudnik mobilnosti. Naša ključna poslovna področja so kratkoročni najemi, dolgoročni poslovni najemi, upravljanje voznega parka in najemi vozila z voznikom. S široko paleto storitev uspešno sledimo poslanstvu in učinkovito premagujemo izzive sodobnega življenjskega sloga, naprednih poslovnih procesov ter potreb po raznovrstnih načinih mobilnosti.

Obenem že dejavno implementiramo področje nove, električne mobilnosti, s katero se ukvarja naš raziskovalno-razvojni oddelek, ki ga sestavlja tim strokovnjakov z interdisciplinarnimi znanji. Pot, po kateri skupaj hodimo, je naša strast, naš cilj pa je zadovoljstvo strank ob odličnosti uporabniške izkušnje.

poslanstvo-content

vizija-content

vrednote-content

 

Reference

reference

MEDIJI O NAS

Vizijo trajnostne mobilnosti smo s ciljem ozaveščanja predstavili tudi splošnim in specializiranim medijem. Nastali so zanimivi članki, katerih del predstavljamo tudi na naši spletni strani.

naslov-prodruzite-se

Ste strastni pri svojem delu in verjamete v poslanstvo dobrega?

Za naše podjetje je pomemben prav vsak posameznik, še posebej pa cenimo sodelavce s podjetniško miselnostjo, ki z zagnanostjo in inovativnostjo pripomorejo k skupnemu razvoju.

Če imate radi izzive in če so vam naše vrednote blizu, nam pošljite svoj življenjepis, kratko predstavitev predlogov za skupen razvoj in kontaktne podatke.

Vašo ponudbo bomo z zanimanjem prebrali in obravnavali zaupno.


Pišite nam na elektronski naslov
zaposlitev@avantcar.si

Poveži se


    Z uporabo tega obrazca se strinjate da hranimo in uporabimo vaše podatke za namene obdelave tega sporočila.