najemi vozilo

najemi vozilo

kraj prevzema:
datum prevzema:
ura prevzema:
kraj vračila:
datum vračila:
ura vračila:
zapri

POSTOPEK REZERVACIJE

  • Kako in kje lahko naredim najhitrejšo in najugodnejšo rezervacijo vozila pri Avant car-ju?
  • Rezerviral sem vozilo opel astra z rezervacijskim sistemom na internetu. Zakaj sem ob prevzemu vozila dobil drugo znamko vozila?
  • Ali obstaja možnost rezervacije točno izbrane znamke in modela vozila?
  • Rad bi spremenil svojo rezervacijo vozila. Kako lahko to storim?
  • Kako lahko podaljšam najem vozila?
  • Kako lahko odpovem svojo rezervacijo vozila?
Kako in kje lahko naredim najhitrejšo in najugodnejšo rezervacijo vozila pri Avant car-ju?

Rezervacijski sistem Avant car omogoča preprosto in hitro rezervacijo vozila v Sloveniji. Z vnosom podatkov dobite takojšnjo informacijo o ceni najema izbranega vozila, še preden potrdite svojo rezervacijo. V najkrajšem možnem času prejmete na svoj elektronski naslov odgovor in potrditveno številko.

Rezerviral sem vozilo opel astra z rezervacijskim sistemom na internetu. Zakaj sem ob prevzemu vozila dobil drugo znamko vozila?

Rezervacijski sistem Avant car omogoča rezervacijo skupine vozila, ne pa tudi določene znamke vozila. Ko v našem rezervacijskem sistemu izbirate vozilo, je pri vsakem tipu vozila dodana oznaka »ali podobno«, kar pomeni, da boste prejeli prosto vozilo iz skupine, ki ste jo izbrali.

Ali obstaja možnost rezervacije točno izbrane znamke in modela vozila?

Rezervacija točno izbrane znamke in modela vozila je možna pri skupinah kjer je izrecno navedeno »Zagotovljena znamka in model«

Rad bi spremenil svojo rezervacijo vozila. Kako lahko to storim?

Če želite Spremeniti svojo rezervacijo vozila, vpišite v rezervacijski sistem Avant car potrditveno številko in izberite gumb za postopek preklica ter naredite celoten postopek rezervacije ponovno.

Kako lahko podaljšam najem vozila?

Če želite podaljšati najem vozila, morate najmanj 24 ur pred potekom najemne pogodbe o tem obvestiti Avant car ter pridobiti njegovo soglasje. Podaljšanje lahko izvršite v vseh poslovalnicah podjetja Avant car v Sloveniji. Oseba, ki prevzame vozilo in podaljša pogodbo, s tem postane osebno odgovorna za plačilo najemnine skupaj z osebo, podjetjem ali organizacijo, v imenu katere je vozilo prevzela.

Kako lahko odpovem svojo rezervacijo vozila?

Če želite odpovedati svojo rezervacijo vozila, vpišite v rezervacijski sistem Avant car potrditveno številko in izberite gumb za postopek preklica. Rezervacijo lahko odpoveste tudi po elektronski pošti na avantcar@avantcar.si. Več informacij o pogojih za odpoved rezervacije vozila si oglejte v Vodiču za rent-a-car.

Poveži se


    Z uporabo tega obrazca se strinjate da hranimo in uporabimo vaše podatke za namene obdelave tega sporočila.