najemi vozilo

najemi vozilo

kraj prevzema:
datum prevzema:
ura prevzema:
kraj vračila:
datum vračila:
ura vračila:
zapri

Piškotki

Politika uporabe piškotkov

To spletno mesto avantcar.si, katerega upravljavec je družba Avant car d.o.o., Dunajska cesta 140, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: Avant car) uporablja t.i. piškotke, ki vam kot uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naših spletnih vsebin, prilagojeno vašim željam.

Katere piškotke vsebuje naše spletno mesto?

Nujni piškotki: Ti piškotki omogočajo normalno delovanje spletnega mesta in njegovih osnovnih funkcionalnosti. Brez namestitve tovrstnih piškotkov vam nemotenega dostopa do spletnega mesta ne moremo omogočiti. Ti piškotki ne zbirajo analitičnih in drugih podatkov o vašem obisku.

Analitični piškotki: Tovrstni piškotki zbirajo anonimne informacije o uporabi spletne strani. S tem lastnikom spletne strani pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran in na podlagi teh informacij lahko načrtujejo izboljšano uporabniško izkušnjo. Podatkov zbranih s temi piškotki ne posredujemo tretjim osebam.

Oglaševalski piškotki: ti piškotki anonimno zbirajo podatke o obiskih spletne strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da prikazujejo oglase, za katere ocenijo, da so relevantni za obiskovalca. Uporabljajo se tudi za preprečevanje prikazovanja oglasov, ki so obiskovalcu že bili prikazani.

Poveži se


    Z uporabo tega obrazca se strinjate da hranimo in uporabimo vaše podatke za namene obdelave tega sporočila.