Rent a Car Koper

dot
dot

Opomba

Najem vozila v Kopru

Zanesljiv najem vozil na slovenski obali

Naša poslovna enota se nahaja manj kot kilometer od Koprskega starega mestnega jedra. Avant Car v Kopru nudi zanesljive storitve najema vozil, ki zagotavljajo brezskrben pričetek vašega popotovanja na slovenski obali. Rezervirajte želeno vozilo na spletu ali po elektronski pošti.

Kako nas najdete?

Koper vzhod

Ankaranska cesta 12,
6000 Koper

mailavantcar@avantcar.si
phone+386 41 442 394
mailPon – Pet: 08:00 – 16:00
Sob: 08:00 – 12:00
Ned: Zaprto

Avant Car poslovalnica v Kopru se nahaja v industrijski coni. Da locirate našo poslovno enoto, sledite Ankaranski cesti in v srednjem krožišču zavijte proti BMW avtohiši Avto Aktiv. Po levi strani pojdite vzdolž stavbe Avto Aktiv do vhoda za servis BMW, kjer se nahaja naša pisarna.

Popoln pričetek vaše dogodivščine!

Avant Car v Kopru nudi zanesljive storitve najema vozil, ki zagotavljajo brezskrben pričetek vašega popotovanja na slovenski obali.

 

Enostavno si zagotovite želeno vozilo iz našega pestrega voznega parka preko naše spletne platforme ali po elektronski pošti .

 

Za poslovne stranke imamo na voljo individualiziran najem poslovnih avtomobilov, ki se prilagaja vašim edinstvenim zahtevam in jih podpira zavzeta ekipa, ki vam je vedno na razpolago. Pri Avant Car-ju v Kopru si prizadevamo za brezhibno izkušnjo najema, zato vam nudimo strokovno podporo in smo vselej na voljo za vsa vprašanja.

Prevzem vozila v Kopru

Ob prevzemu vozila poskrbite, da imate pri roki veljavne dokumente. Če Slovenijo obiskujete izven Evropske Unije, morda potrebujete mednarodno vozniško dovoljenje. Za pohitritev procesa izdaje vozila, vas naprošamo, da opravite spletno hitro prijavo.

 

Ob vračilu vozila poskrbite, da napolnite tank goriva oziroma baterijo.

 

Vračila vozil so mogoča samo med delovnim časom poslovalnice.

Zakaj Avant Car?

Mobilnost po vaši meri