Rent a Car Aerodrom Ljubljana

dot
dot

Opomba

Najem vozila v Ljubljani

Zanesljiv najem vozil za vse potrebe in priložnosti

Poslovna enota na Brniškem letališču se nahaja v pritličju garažne hiše nasproti potniškega terminala. Avant Car na letališču Ljubljana vam zagotavlja brezskrbno izposojo vozil za mirno potovanje. Svoje idealno vozilo enostavno rezervirajte preko spleta, po elektronski pošti ali po telefonu.

Kako nas najdete?

Aerodrom Ljubljana

Gornji Brnik 130A,
4210 Zgornji Brnik

mailavantcar@avantcar.si
phone+386 41 482 466
mailPon – Ned: 08:00 – 22:00

Ko izstopite iz terminala, se odpravite proti parkirni hiši na nasprotni strani ceste. V stavbi parkirne hiše je več rent-a-car poslovalnic različnih ponudnikov. Uporabite vhod, ki je označen z modrim rent-a-car znakom. Ob vstopu v stavbo boste našli našo poslovalnico na levi strani hodnika.

Popoln pričetek vaše dogodivščine!

Avant Car na letališču Ljubljana ponuja brezskrbne storitve najema vozil vseh velikosti. Naša poslovna enota je locirana blizu glavne avtocestne povezave na Gorenjskem, z ugodnimi povezavami na vse konce Slovenije.

 

Za vaše službene poti so na voljo personalizirani najemi službenih vozil, ki so zasnovani tako, da najbolje ustrezajo vašim osebnim željam in potrebam. Naša izkušena tehnična podpora je vselej pripravljena, da vam pomaga. Avant Car v Ljubljani si prizadeva, da najem vozila poteka brezskrbno in predvsem brez stresa, s pomočjo strokovne ekipe, ki je vedno na voljo za vsa vprašanja.

Prevzem vozila na Letališču Ljubljana (LJU)

Ob prevzemu vozila poskrbite, da imate pri roki veljavne dokumente. Če Slovenijo obiskujete izven Evropske Unije, morda potrebujete mednarodno vozniško dovoljenje. Za pohitritev procesa izdaje vozila, vas naprošamo, da opravite spletno hitro prijavo.

Zakaj Avant Car?

Mobilnost po vaši meri

Vračilo vozila na Letališču Ljubljana

Ob vračilu vozila poskrbite, da napolnite tank goriva oziroma baterijo.

 

Če vozilo vračate izven delovnega časa, je za vas na voljo nabiralik za ključe (Key Box), ki je na voljo ob vhodu v poslovalnico.

 

Pri vračilu vozila prosimo upoštevajte navodila naših zaposlenih in parkirajte na parkirnih mestih rezerviranih za AvantCar, v pritličju garažne hiše. Za vstop v garažo uporabite uvoz na skrajni levi, označen z znakom “Rent a car only”. Parkirni sistem bo avtomatsko prepoznal registrsko št. vašega vozila in odprl zapornico. Nadaljujte z vožnjo do konca garažne hiše dokler ne opazite parkirnih mest rezerviranih za Avant Car, ki se nahajajo na obeh straneh dovoza.