Rent a Car Ljubljana Sever

dot
dot

Opomba

Najem vozila v Ljubljani

Zanesljiv najem vozil za vse potrebe in priložnosti

Avant Car Ljubljana sever se nahaja za Bežigradom v severnem poslovnem središču mesta. Poslovna enota ponuja hitro povezavo do avtocestnega obroča. Svoje želeno vozilo enostavno rezervirajte preko spleta, po elektronski pošti ali po telefonu.

Kako nas najdete?

Ljubljana sever - Bežigrad

Dunajska cesta 140,
1000 Ljubljana

mailavantcar@avantcar.si
phone+386 1 589 08 50
mailPon – Pet: 08:00 – 16:00
Sob – Ned: Zaprto

AvantCar za Bežigradom se nahaja v severnem poslovnem središču, le 2,5 km od starega mestnega jedra. Lokacija nudi hitri in priročen dostop do Ljubljanskega avtocestnega obroča, z ugodnimi povezavami na vse konce države.

Naš korporativni center na vašo razpolago

AvantCar na severu Ljubljane vam zagotavlja brezskrbno izposojo vozil za prijetno potovanje. Svoje idealno vozilo enostavno rezervirajte preko spleta, po elektronski pošti ali po telefonu. Pričnite vašo pot na centralni lokaciji Ljubljane s hitrim in priročnimi cestnimi povezavami na vse konce države.

 

Za vaše poslovne poti so na voljo personalizirani najemi vozil, ki so zasnovani tako, da najbolje ustrezajo vašim osebnim željam in potrebam. Naša izkušena tehnična podpora je vselej pripravljena, da vam pomaga. Avant Car v Ljubljani si prizadeva, da najem vozila poteka brezskrbno in predvsem brez stresa, s pomočjo strokovne ekipe, ki je vedno na voljo za vsa vprašanja.

Prevzem vozila v Ljubljani Bežigrad

Ob prevzemu vozila poskrbite, da imate pri roki veljavne dokumente. Če Slovenijo obiskujete izven Evropske Unije, morda potrebujete mednarodno vozniško dovoljenje. Za pohitritev procesa izdaje vozila, vas naprošamo, da opravite spletno hitro prijavo.

 

Ob vračilu vozila poskrbite, da napolnite tank goriva oziroma baterijo.

 

Če vozilo vračate izven delovnega časa, je za vas na voljo nabiralik za ključe (Key Box), ki se nahaja ob službenem vhodu poslovalnice, s strani Dunajske ceste.

Zakaj Avant Car?

Mobilnost po vaši meri