Rent a Car Ljubljana Center

dot
dot

Opomba

Najem vozila v Ljubljani

Zanesljiv najem vozil za vse potrebe in priložnosti

Poslovna enota v središču Ljubljane se nahaja v bližini potniškega centra. AvantCar v centru mesta vam zagotavlja brezskrbno izposojo vozil za mirno potovanje. Svoje želeno vozilo enostavno rezervirajte preko spleta, po elektronski pošti ali po telefonu.

Kako nas najdete?

Ljubljana žel. postaja

Trdinova ulica 9,
1000 Ljubljana

mailavantcar@avantcar.si
phone+386 51 433 173
mailPon – Pet: 08:00 – 18:00
Sob – Ned: 08:00 – 14:00

AvantCar na Trdinovi ulici je oddaljen le nekaj minut hoje od Ljubljanskega potniškega centra. Ob izstopu iz gl. postaje zavite desno in pri prvem semaforju nadaljujte levo na Miklošičevo cesto. Nato zavijte desno v drugem križišču in našli boste poslovalnico na desni strani ulice, nasproti policijske postaje.

Pričnite vašo avanturo iz srca Slovenije!

AvantCar v središču Ljubljane vam zagotavlja brezskrbno izposojo vozil za prijetno potovanje. Svoje idealno vozilo enostavno rezervirajte preko spleta, po elektronski pošti ali po telefonu. Pričnite vašo pot na centralni lokaciji Ljubljane s hitrim in priročnimi cestnimi povezavami na vse konce države.

 

Za vaše službene poti so na voljo personalizirani najemi službenih vozil, ki so zasnovani tako, da najbolje ustrezajo vašim osebnim željam in potrebam. Naša izkušena tehnična podpora je vselej pripravljena, da vam pomaga. Avant Car v Ljubljani si prizadeva, da najem vozila poteka brezskrbno in predvsem brez stresa, s pomočjo strokovne ekipe, ki je vedno na voljo za vsa vprašanja.

Prevzem vozila v centru Ljubljane

Ob prevzemu vozila poskrbite, da imate pri roki veljavne dokumente. Če Slovenijo obiskujete izven Evropske Unije, morda potrebujete mednarodno vozniško dovoljenje. Za pohitritev procesa izdaje vozila, vas naprošamo, da opravite spletno hitro prijavo.

Ob vračilu vozila poskrbite, da napolnite tank goriva oziroma baterijo.

 

Če vozilo vračate izven delovnega časa, je za vas na voljo nabiralik za ključe (Key Box), ki stoji v parkirni hiši neposredno pod poslovalnico.

Zakaj Avant Car?

Mobilnost po vaši meri