Rent a Car Maribor

dot
dot

Opomba

Najem vozila v Mariboru

Zanesljiv najem vozil v vinorodni deželi Slovenije

Naša poslovalnica se nahaja na obrobju starega mestnega središča v Mariboru. Avant Car v centru Maribora ponuja zanesljive storitve najema vozil, ki zagotavljajo brezskrben pričetek vašega popotovanja. Svoje želeno vozilo enostavno rezervirajte preko spleta, po elektronski pošti ali po telefonu.

Kako nas najdete?

Maribor Center

Partizanska cesta 6,
2000 Maribor

mailavantcar@avantcar.si
phone+386 51 419 777
mailPon – Pet: 08:00 – 18:00
Sob - Ned: 08:00 – 13:00

Avant Car poslovna enota v Mariboru se nahaja le nekaj minut od glavne železniške in avtobusne postaje. Poslovalnica je lahko dostopna po dveh mestnih vpadnicah, ki vodita neposredno v mestno središče.

Popoln pričetek vaše dogodivščine!

Avant Car v Mariboru nudi zanesljive storitve najema vozil, ki zagotavljajo brezskrben pričetek vašega popotovanja na Slovenskem Štajerskem.

 

Enostavno si zagotovite želeno vozilo iz našega pestrega voznega parka preko naše spletne platforme, po elektronski pošti ali po telefonu.

 

Za poslovne stranke imamo na voljo individualiziran najem poslovnih avtomobilov, ki se prilagaja vašim edinstvenim zahtevam in jih podpira zavzeta ekipa, ki vam je vedno na razpolago. Pri Avant Car-ju v Mariboru si prizadevamo za brezhibno izkušnjo najema, zato vam nudimo strokovno podporo in smo vselej na voljo za vsa vprašanja.

Prevzem vozila v Mariboru

Ob prevzemu vozila poskrbite, da imate pri roki veljavne dokumente. Če Slovenijo obiskujete izven Evropske Unije, morda potrebujete mednarodno vozniško dovoljenje. Za pohitritev procesa izdaje vozila, vas naprošamo, da opravite spletno hitro prijavo.

 

Ob vračilu vozila poskrbite, da napolnite tank goriva oziroma baterijo.

 

Vračila vozil so mogoča samo med delovnim časom poslovalnice.

Zakaj Avant Car?

Mobilnost po vaši meri