najemi vozilo

najemi vozilo

kraj prevzema:
datum prevzema:
ura prevzema:
kraj vračila:
datum vračila:
ura vračila:
zapri

Najboljša vozila

---------------------------------- za vse okuse ----------------------------------

Rent a car Poslovni najem Najem vozila z voznikom Električna mobilnost Multimedija Novice

OSEBNA

Avant carovi razvojniki skrbno preučujemo potrebe uporabnikov storitev mobilnosti in za kar najboljše zadovoljevanje teh potreb zagotovljamo širok izbor osebnih vozil priznanih svetovnih proizvajalcev. Izbirajte med najnovejšimi vozili vseh velikostnih razredov. Prepričani smo, da boste v raznovrstni Avant carovi ponudbi našli vozilo, ki bo ukrojeno po meri vaših potreb in želja.

KOMBINIRANA

Potrebujete vozilo za prijetno in udobno potovanje večih oseb? Želite brezskrbno uživati na poslovni poti, izletu ali dopustu? Avant car ponuja prostorna, dinamična in varna kombinirana vozila Opel in Mercedes-Benz, ki zadovoljujejo tudi zahtevnejše potovalne potrebe.

TERENSKA

Potrebujete prestižno vozilo vrhunskih zmogljivosti, ki poleg cest suvereno obvladuje tudi zahtevne terene? Izbirajte med Avant carovimi vsestranskimi športnimi terenci BMW, Mercedes-Benz, Toyota in drugimi, ki navdušujejo s svojimi zmogljivostmi in dovršenim udobjem. Na poti uživajte v štirikolesnem pogonu, avtomatskem menjalniku in motorjih, ki bodo kos vsem izzivom.

LUKSUZNA

Doživite popolno razkošje, uglajenost in dinamične zmogljivosti z Avant carovo prestižno ponudbo. Razvajala vas bodo najnovejša luksuzna vozila z vrhunsko tehnologijo in ekskluzivno opremo. Za pomembna poslovna srečanja in svečane ter posebne priložnosti izbirajte med Avant carovimi luksuznimi vozili BMW, Mercedes-Benz in ostalimi najboljšimi, ki jih premore tržišče.

DOSTAVNA

Potrebujete vozilo za prevoz večjega tovora? Avant car vam s svojo ponudbo uveljavljenih dostavnih vozil Mercedes-Benz omogoča praktično rešitev prevoza raznovrstnega tovora. Naša dostavna flota omogoča preprosto natovarjanje ter zanesljiv in varen prevoz vašega tovora. Ne skrbite glede vozniškega izpita, saj za vsa naša vozila zadošča že običajna kategorija B.

ELEKTRIČNA

Z razvojem električne mobilnosti izpolnjujemo zavezo trajnostne mobilnosti. Prihodnost vidimo v skladnem sobivanju ljudi, narave in tehnologije. Kot prvi ponudnik mobilnosti v evropskem okviru ponujamo električno družino vozil, ki pokriva ključne avtomobilske razrede. Nova mobilnost je tu - odzivna, brez hrupa in brez emisij!

Poveži se


    Z uporabo tega obrazca se strinjate da hranimo in uporabimo vaše podatke za namene obdelave tega sporočila.